05 Şubat 2007

Oldschool mail listesi

Ufak bir bilgi - sağda solda dj'lik yaptığım zaman veya radyo programıdır, konserdir, ilginç bir olaydır birşeyler olduğunda tanıdıklara e-mail attığım naçizane bir listem var. Eğer ona dahil olmak isterseniz "mail listesine ekle" subject'i ile bana boş bir e-mail yollayabilirsiniz, ben de sizi hemen eklerim. Veya üşeniyorsanız buraya comment olarak mailinizi ekleyebilirsiniz.

E-mail: harunizer@gmail.com (profilde de yazıyor olmalı)


Bu arada, alakasız bir yerden hiç açılmamış bir
Clinton cd'si çıktı. Clinton grubunu hatırlayan ve seven varsa eğer, ona da bu cd'yi gönderebilirim :) bende aynı albümden bir tane daha var, tahminen hatayla iki kere ısmarlamışım zamanında...

2 yorum:

Sühan Gürer dedi ki...

Clinton cd'sini senden alirim bir ara. Ayrica eklemek isterim ki Primaverasound'u unut, Rock Werchter artık kendini aşıyor ve üst düzey festivaller arasına girecek. Demedi deme. Biletine 30 euro zam gelmesi de bundan herhalde. Ah. Gitti paralar.

Harun İzer dedi ki...

tamamdır, veririm cd'yi bi ara, seversin eminim :)

bu arada, primavera zaten yeni yeni iddialı bi fest olmaya başladı ve aslında daha çok alternatif bi festival. Wechter yıllardır var zaten ama o da son dönemde daha mainstream olmaya başladı sanırım. Biletine 30 euro zam gelmesi de bundan herhalde. Ah. Deja vu. :)