15 Haziran 2008

Tight White vs Harunizer

Dün gece Dogzstar'da idik, Doruk (a.k.a. TightWhite) ile tam anlamı ile b-2-b bir set yaptık, yani bir o bir ben çaldık, çok güzel ve keyifli gitti sonuna kadar. Hemen bir iki foto ve ufak notlar serpiştirelim şuraya:

Açıkcası deli bir kalabalık olmadı ama az ve öz güzel bir kitle vardı, sonlara doğru özellikle, bir ara gaza gelip sub'ların üzerine çıkıp dellenen sarhoş gençler bile oldu yani! Celebrity'lerimiz arasında Reset Magazine'in "paparazzi ekibi" ve Rolling Stone Türkiye'nin "headhunter"ı Alper de vardı!

DJ setinde Doruk ve benim aramda duran arkadaş ise Berk, The Modern Way zamanlarından tanışıyoruz ve Doruk'un da yakın arkadaşı. Kendisi kabinde geyiğe katıldı ama co-dj'lik yaparak arada beni "Thriller çal, The Rakes çal" şeklinde gaza da getirdi. Thriller'ı çaldım, güzel de oldu. The Rakes başka sefere...

Bu üstteki fotoyu koymamayı düşünüyordum ama sadece kendim berbat çıkmışım diye koymamak olmaz tabi. Bizim fotoları çeken öndeki arkadaşa da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum, pek güzel çıkmış ellerine sağlık!

Bir sonraki Tight White vs Harunizer buluşmasını bekliyorum heyecanla! :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ecitsuj- ecnad

*ayrica, resimleri ceken arkadasin elinde daha fazla resim oldugunu biliyorum.eminim. benden kacmaz. (tesekkurler.r.r.r.)

**eglenceli geceler. 1/10 bahsine girerim ki devami gelicek.

***mr.izer, 3 umuzun dans ettigi ani kazidim beynime.

x
tw

Hollystone dedi ki...

Bi daha olsun, bi daha olsun ben de gelicem!