01 Nisan 2010

30 Mart - Paul Simon bizi diskoya götür!


Paul Simon bizi neden diskoya götürsün? Bunun için bana iki geçerli neden yazabilir misiniz? Kendisi disko müzik sever mi?? Hayatında gitmiş midir diskoya? (gitmiştir herhalde ya)

Neyse, bunların konumuzla çok bir alakası yok aslında. Gecenin bir yarısı olmuş, eğer dergiye gazeteye falan değil de kendi blog'unuza bir yazı yazıyorsanız, biraz da kafanız kıyaksa, işte böyle serbest takılabilirsiniz. Ama Paul Simon ile de diskoya gitmek isterdim doğrusu. Her zaman değil ama ara sıra gidince dünyanın en eğlenceli adamı olabilir kendisi. Bir Late In The Evening'i (tekrar) dinleyin, bana katılacaksınız eminim.

Bu hafta da böyle kendince eğlenceli bir program oldu Alçak Basınç, Paul Simon çalmadık ama dinlerseniz görürsünüz, diskoya gitmiş kadar olduk. The XX'in süper Diskjokke remix'i, Lindstrom ve Christabelle (bu ikiliyi yakında Babylon'da izleyeceğiz), The Rapture klasiğinin Tom Middleton'un elinden geçmiş manyak bir versiyonu... Eğlenceli program oldu ne yalan söyleyeyim. Özellikle öne çıkarmak istediğim bir sanatçı yok ama oldukça hareketliydi. Aşağıdaki linkten siz de dinleyebilirsiniz, iyi eğlenceler şimdiden! :)

30 Mart 2010 Alçak Basınç


The Courteeners Cross My Heart & Hope To Fly
Sambassadeur Albatross
Caribou Odessa (Nite Jewel Remix)
Gorillaz Stylo (feat. Bobby Womack & Mos Def)
Lindstrom & Christabelle Music In My Mind
New Young Pony Club Oh Cherie
The XX Basic Space (Diskjokke Remix)
Post Dial Next Big Thing
The Rapture House Of Jealous Lovers (Tom Middleton Cosmos Mix)
Four Tet This Unfolds
Beach House Walk In The Park
Jónsi Time To Pretend (MGMT Cover)
.

Hiç yorum yok: