17 Kasım 2011

"Tonight I'm Gonna Have Myself A Really Good Time"

Bugün ilginç bir e-mail aldım, "uluslararası bir sanatçı platformu" olan Talenthouse'dan. Bu şirketi daha önce tanımıyordum, genelde bu blog'da da etkinlik vs tanıtımı pek yapmam ama düzenledikleri olay o kadar güzel bir şeyki, bir an bile blog'a koymakta tereddüt etmedim!

Queen grubu (özellikle Brian May ve Roger Taylor), kuruluşunun 40 yılı vesilesi ile ilginç bazı aktiviteler yapıyorlar. Bunlardan biri de bir remix yarışması. Remix için Queen'in Jazz albümündeki en güzel şarkılardan biri olan Don't Stop Me Now'ı seçmişler ve kanal kayıtlarını da katılımcılar ile paylaşıyorlar. Yapılacak remix'ler arasından seçilecek en iyileri için de güzel ödüller var (remix'in yayınlanması, Londra seyahati, 1.000 dolarlık para ödülü ve bir sürü hediyeler vs). Hiç fena bir yarışma değil anlayacağınız. Ancak bence en zor tarafı, şarkının hiç de kolay remix'lenecek bir şarkı olmaması sanırım. Böyle tastamam bir şarkıya kim ne yapacak merakla bekliyorum. Ama yine de, çok ilginç şeyler yapılabilir, Türkiye'den de çok güzel şeyler çıkabilir, çıkmasını isterim. 


Peki uzun uzun anlattık, bu olay ile ilgili detaylı bilgiler nerededir? Yarışma ile ilgili Talenthouse'un aşağıdaki web sitesine girebilir ve oradan katılım şartlarını görebilirsiniz. Hatta meraklılarına şimdiden bir tüyo, kanal kayıtlarını aşağıdaki linkten herkes dinleyebiliyor. Freddie Mercury'nin çıplak sesini duymak bile bu yarışmayı kendi başına muhteşem bir şey yapmaya yetiyor açıkcası!


http://www.talenthouse.com/queen-dont-stop-me-now-parcasi-icin-remiks-hazirlayin
.

1 yorum:

Berkay dedi ki...

Bende uzun süredir bu şarkıyı arıyordum :)