17 Aralık 2008

Tight White vs Harunizer: 2008 Final Müsabakası


Tight White vs Harunizer partileri geçen haziran ayında başlamıştı, o zamandan beri de neredeyse her ay (kasım hariç) Dogz Star'da dj kabinindeydik Doruk (Tight White) ile. Doruk 20'lerin başlarında, ben de 30'ların, yani dans müziğinde iki ayrı jenerasyonu temsil ediyoruz denilebilir aslında. Ve işin bir güzel tarafı da bu bence: Doruk en sıkı ve yeni remixleri falan çalarken ben araya 90'lardan kel alaka (ama aslında oldukça alaka) sağlam bir oldschool parça atabiliyorum, Soulwax veya MSTRKRFT dinlerken birden bire Fatboy Slim'den Right Here Right Now'a geçebiliyoruz ve çok da eğleniyoruz. Bir de işin back-2-back kısmı var (b2b gibi eheh), bu da keyifli bir "aşık atışması" tadı katıyor işe, ayrıca parçamı attıktan sonra karşı tarafa geçip dans edebiliyorum :)

Uzun lafın kısası, bu cuma akşamı Doruk ile tekrar Dogz Star'dayız ve eğer sağlam bir indie-rave gecesine hasret iseniz, biraz içip biraz dağıtmak falan istiyorsanız bekleriz.

Facebook şeysi

Mekan > Dogzstar, Kartal Sok No:3 Kat:3 Galatasaray, Beyoğlu.
Saat > 23.30
Giriş > 5 YTL

PS. Cumartesi de sahnelerdeyiz ama ayrı ayrı: ben Babylon'da Infadels öncesi ve sonrasında çalacağım, Doruk ise Machine'de olacak.

1 yorum:

Harun İzer dedi ki...

gecenin ses kaydı da çok yakında buralarda olacak!