13 Ağustos 2008

Ada'da Gevende!


Geçen sene Gevende ekibi bir tekne partisi yapmıştı, tam yazın bu aylarında idi. Oldukça kalabalık ve keyifli geçmişti - gelenler bilir, koca bir tekne, 200 kişi falan, Boğaz'dan adalara bir yolculuk, Gevende'nin müziği... Tabi bütün gece grup da çalamayacağı için DJ kabininde ben ve bir başka arkadaş eğlenceyi devam ettirmiştik. Herkes sarhoş oldu galiba ama denize düşen olmamıştı.
Teknede Gevende (ca. 2007)

Gevende & co. bu yıl da benzeri bir etkinlik planlamış ve bu cumartesi gerçekleşiyor! Hem de bu sefer sadece teknede değil, Büyükada'da Prenses koyunda gerçekleşecek. Aynen kopyalıyorum:

"16 Ağutos Cumartesi saat 21:00 de Kabataş’tan bir tekne kalkacak, şarkılar türküler Büyük Ada Prenses koyuna gidecek, Ada’da Gevende, tepede dolunay, yerde minder, mangalda köfte, barda alkol, sağda deniz, solda Playstation, Dj sette DJ at Work ve Harun. Derken saat 04:00 olacak, kimse dönmek istemese de iki tekne yanaşacak iskeleye, biri Kabataş, biri Bostancı. Ve her şey sona erecek. Bizden söylemesi."

Prenses Koyu'ndaki mekanın gündüz hali şöyleymiş:

Yukarıda yazdığı gibi ben de nispeten popüler, bol rock, 80'ler - 90'lar pop ve garip (ama gerçek!) mixler içeren setimle karşınızda olacağım - garip demişken, geçende bir partide Beatles Ob-la-di'den Daft Punk - Da Funk'a geçtim, ben de şaşırdım nasıl geçtiğime ama güzel oldu :)

Aslında bu gizli bir parti, çaktırmayın. Öyle her tarafa basın bülten yollayıp duyuru falan yapmadılar, sadece eşe dosta, arkadaşlara haber veriyorlar. Tabiki bu blog'u takip edenler de kesinlikle davetlidir. Keyifli bir cumartesi akşamı olacak Büyük Ada'da, gelmenizi tavsiye ederim.

Tabi bu gecenin bir maliyeti de var ne yazıkki - adaya bizi götüren tekne ve oradaki ses sistemi vs için... 35 YTL demiş arkadaşlar, bir bira da bu fiyata dahil. Önceden bilet almanızı tavsiye ediyorlar ama tekneye binmeden önce de alınabilir. Yine organizasyondan Onur Koçak bu konuda bakalım ne demiş:

"biletlerinizi haftaiçi istiklal caddesi mısır apartmanı onune gelip 0533 707 31 26 numaralı telefondan beni arayıp alabilirsiniz, ya da garanti bankası 342 maslak subesi, 6675781 numaralı Onur Koçak hesabına havale yapıp acıklama kısmına isim ya da isimler yazmanız yeterli olacaktır. görüşmek üzere."

Yaa işte böyle. Bekliyoruz kısacası!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

biletleri nerden alıyoruz acaba?

Adsız dedi ki...

cok pardon yazıomuş