06 Ağustos 2008

Tight White vs Harunizer (s01e02)!


Üzerinden biraz vakit geçti ama yine de ufaktan değinmekte fayda görüyorum. Geçen cuma akşamı (25 Temmuz gibi oluyor yani) yine Doruk (a.k.a. Tight White) ile beraber Dogz Star'da idik. İkinci ortak gecemiz - ilki haziran ortasında olmuştu. O sefer biraz kendi kendimize eğlenmiştik ama bu sefer hiç de öyle olmadı doğrusu - süper bir kalabalık vardı :) Gelen herkese teşekkürler öncelikle!

Eh tabi gece erken başlayıp hızlı yol alınca, sonu da çabuk geldi. 4 gibi bitirdik sanırım. En çok üzüldüğüm, söz verdiğmiz gibi co-pilot'umuz Berk'in parçasını çalamaması oldu sanırım. Neyse, o da bir yerlerden bizim ilginç fotolarımızı çekiyordu, görecez bakalım daha.

Ayrıca buradan sevgili Reset Mag ekibine de selamlar, sağlam bir kadro ile mekanda idiler, her zamanki gibi adı Ezgi ile başlayan bazı arkadaşlar gelmedi ama olsundu :P

Doruk ile bir sonraki kapışmamız tam ne zaman olacak belli değil - kendisi yaz stajını bitirip İzmir'e döndü. Ama illa bir üçüncü episod olacak, ilginç de fikirlerim var bu sefer. Eylül ayını bekleyin derim!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ikinci fotografta en altta birbirine nah ceken arkadaslari kutlar, basarilarinin devamini dilerim