02 Mart 2009

Bora Uzer (26 Şubat / Babylon)

Geçen haftanın güzel konserlerinden biri de Bora Uzer konseri idi. Açıkcası son dört ay içinde kendisini üçüncü dinleyişim, hepsi de oldukça keyifliydi. Bu konserin önemli bir farkı vardı tabi, yeni albümün (B1) lansman partisi idi aynı zamanda.

Fark hissediliyordu, daha önceki konserlerde mekan illa biraz daha sakin ve boş olurken, bu sefer yine hafta içi olmasına rağmen içerisi tıka basa doluydu - umarım bundan sonrakiler de böyle devam eder.

Gecenin bir başka güzelliği de, konuk sanatçıları idi. Şimdi aşağıda Kenan Doğulu'yu görüyorsunuz, evet konuklardan biri oydu. Açıkcası şahsen şimdiye kadar oturup da "bir Kenan Doğulu dinleyeyim" demiş veya konserine gitmiş bir adam değilimdir ama sonuçta kendisi Türk popunun güncel starlarından birisi. Sahnede de bu sıfatı hak ediyormuş cidden. Albümde de Bora ile söylediği parça Bundan Sonra Böyle başladığında sahneye çıktı ve ikisi beraber süper eğlenceli bir şekilde söylediler parçayı - zaten her ikisi de sahnede çok eğleniyor gibi görünüyordu. Diğer konuk Jay Collin idi (ve yine aşağıdaki fotolarda yer alıyor arkadaş, bulması size kalmış!) onunla beraber söylediği şarkıyı kaçırdım ama.

Gecenin sonundan iki foto da böylece blog'umuzda yer almış oldu.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

geçenlerde avrupa yakası dizisnde de vardı kendisi, svedim ben doğrusu bora uzer'i.