05 Mart 2009

İsim

Eğer bir müzik grubu kursaydım adı "Ocean Crossing Vegetables" olabilirdi. Ne tarz müzik yapardı bilemiyorum ama eğlenceli birşeyler olurdu herhalde. (buna uygun bir de foto aradım ama bulamadım, bulursanız linkini atın comment'lere!)

Bundan hareketle klasik bir blogger hamlesi yapayım: acaba sevgili Hakan, Yiğit, Şirin ve aykırı blogger $ehirli derviş kendi gruplarına isim olarak neyi seçerlerdi diye sorayım :) (en az bi beş blogger daha var bu soruyu yöneltmek istediğim ama abartmayalım diye kısa tuttum listeyi!) (Sütlü, senden de bir cevap alalım!)

3 yorum:

Şehirli Derviş dedi ki...

Zor bir soru aslında Harun.Grup ismi değilde bir albüm ismi olarak Söz-Müzik:Sessizlik koyardım mesela.Söz-Müzik:Sensizlik ile karışmasın aman...

Sarp* dedi ki...

Hakan'in grubunun adinin "The ....s" formatinda olmasina bahis $irketleri 1.10 veriyo ( :

Adsız dedi ki...

Hic dusunmemistim bu sorunun cevabini bir gun bir grubun uyesi olma ihtimalim sifira yakin oldugu icin. Simdi de ustunkoru dusunup bir sey uydurmak istemiyorum acikcasi. Ama Turkce olmasini isterdim grup adinin. Tabi ecnebilerin telaffuz etmekte zorlanmamasini da goz onunde bulundururdum. KimKiO'nun adini seviyorum mesela.